Mejlbyvej 4
8250 Egå Tlf. 89 12 42 62
E-post:
Mail til Egå Gymnasium

Rammerne

Skolen er bygget, så den til fulde lever op til de krav, som gymnasiereformen stiller. Der er store klasselokaler, topmoderne faglokaler, elevarbejdspladser og særlige studieområder til både gruppe-, projekt- og individuelt arbejde. Der er også gode fællesfaciliteter som samlingsområder, kantine, en stor idrætshal og masser af faciliteter til udendørs idræt. Skolen er naturligvis udstyret med den nyeste it-teknologi. 

 

Beliggenheden

Gymnasiet ligger ved Gl. Egå med gode busforbindelser til såvel oplandet som byen. Skolens beliggenhed tæt på både erhvervsliv og natur vil blive søgt udnyttet i undervisningen.


Hverdagen

Da skolen er relativt ung, er vi ved at opbygge en hverdag. Elevdemokratiet er meget centralt for alle de ting, der skal tages stilling til på en vores skole.
Det skal diskuteres, hvordan bygningen udnyttes, hvilke udvalg eleverne deltager i, hvordan vi afholder idrætsdage, fællesarrangementer, fester, frivillig musik og meget mere. Som elev på det nye Egå Gymnasium vil du få en enestående chance for at sætte dit præg på skolens hverdag.


 


 

 

Information til kommende elever 

Kommende 1g-elever starter onsdag d. 12.8.2009:

> Valg inden du starter

>
Valgfag  
                           
> Orienteringsmøde

 >Studieretningsudbud 

 

    Siden er sidst ændret d. 25-08-2008

 
Log ind | Lectio | First Class |