Mejlbyvej 4
8250 Egå Tlf. 89 12 42 62
E-post:
Mail til Egå Gymnasium

Idræt på Egå Gymnasium.


Udover idrætsundervisningen i skoletiden er der andre idrætstilbud til Egå Gymnasiums elever.
Der vil være mulighed for at udbygge sine erfaringer med alt fra de traditionelle konkurrenceidrætter til nye alternative aktiviteter - eller blot konkurrere klasserne imellem.


Uden for skoletiden vil skolens idrætslærere generelt stå for undervisning og coaching. Udover de traditionelle gymnasieturneringer lægger vi fokus på idrætsglæden ud over konkurrencen. Således vil vi også tilbyde mere motions- og almenorienterede aktiviteter i fri-idræt. Denne undervisning foregår efter skoletid, hvor hallen kan bruges alle eftermiddage. Skolen har desuden et motionsrum, som eleverne ligeledes kan bruge efter skoletid. Det er også tanken, at eleverne kan arrangere aktiviteter og konkurrencer. Desuden kan man forsvare skolens ære mod andre gymnasier.


  
De forskellige tilbud:

Gymnasieturneringer
Der arrangeres hvert år landsdækkende turneringer i forskellige idrætsgrene. Egå gymnasium vil i stort omfang deltage i gymnasieturneringerne både med drenge og pigehold.  Vi har allerede i skolens toårige levetid deltaget i fodbold-, volleyball-, basketball- og håndboldturneringer.
 

Årets turneringer:

Basketdrenge 2007 (klik for at se & læse mere)

Fodboldpiger 2007 (klik for at se & læse mere)

Basketpiger 2008 (klik for at se & læse mere)

Idrætsundervisning efter skoletid
Udover de traditionelle gymnasieturneringer vi vil ligeledes lægge fokus på idrætsglæden ud over konkurrencen. Således vil vi tilbyde mere motions- og almenorienterede aktiviteter i fri-idræt, hvor en idrætslærer varetager undervisningen. Denne undervisning foregår efter skoletid og i skoleåret 2007/2008 har og vil vi udbyde aktiviteter som dans, volleyball, badminton og andre slagspil.

Idræt på egen hånd
Idrætten kan selvfølgelig også udforskes på egen hånd. Skolens idrætshal er lys og fyldt med anvendelsesmuligheder og normalt åben for elever alle dage til k.17. Vi har ligeledes  gode udendørsforhold. Desuden kan eleverne anvende skolens motionsrum i kælderen 3 eftermiddage om ugen.

Hvem er egentlig bedst?
Det er ligeledes planen, at der hvert år skal arrangeres interne stævner i fodbold, volleyball, basketball m.m. hvor klasse- og lærerhold kæmper om æren: ”hvem er egentlig bedst?”. Disse turneringer arrangeres af eleverne.

 

     

      

 

 

 

   

Siden er sidst ændret d. 25-08-2008

Log ind | Lectio| First Class |