Mejlbyvej 4
8250 Egå Tlf. 89 12 42 62
E-post:
Mail til Egå Gymnasium

Det nye Egå Gymnasium.


Links:

> Det færdige byggeri , august 2006

> Se Malene Landgreen og Anita Jørgensens udsmykningsskitser

> Arkitekternes officielle præsentation
   (PowerPoint, MEGET stor og billedtung)

> Modeller, skitser og grundplaner  
  
(Pdf-fil. Adobe Reader kan hentes gratis her)

 


Det færdige gymnasium

De arkitektoniske rammer er specifikt tilpasset den nye gymnasiereform og giver mulighed for de nye arbejdsformer, der præger den gymnasiale undervisning efter reformen.

For eksempel har gymnasiet et stort fællesauditorium, der både giver muligheder for større fællesforelæsninger på tværs af årgange og/eller klasser.

Desuden er der mange "offentlige" studiemiljøer med tidssvarende IT-faciliteter i skolens fællesarealer, der kan udnyttes til selvstændigt gruppearbejde og/eller individuelle studier.

Til hvert eneste klasseværelse er der endvidere tilknyttet et mindre studierum, hvor en gruppe kan sidde og forberede sig i ro og mag, eller hvor en lærer kan samtale med enkelte grupper mens resten af klassen arbejder uforstyrret i det tilstødende undervisningslokale.

I overensstemmelse med skolens værdigrundlag har ikke mindst skolens fællesareal Forum en central betydning som studiemiljø og generelt socialt miljø.

Skolens elever og personale har taget bygningen i øjesyn ved rejsegildet i efteråret 2005, og efter mødet med vores nye "hjem" har forventningens glæde været stor.

Som en af vores elever udtrykte det: "Hvad skulle I lærere egentlig betale for at komme til at arbejde her?"

 

Her er et smugkig (billederne åbner i store versioner i nye vinduer - husk selv at lukke dem)

 

Log ind | Lectio | First Class |